Stiri din tulcea

TÂRGUL MESERIILOR vine cu opțiuni pentru viitorul elevilor tulceni

3 aprilie 2023
TÂRGUL MESERIILOR vine cu opțiuni pentru viitorul elevilor tulceni

TÂRGUL MESERIILOR vine cu opțiuni pentru viitorul elevilor tulceni

Sub sloganul „VIITORUL ÎNCEPE AZI!” , în zilele de 21 și 22 aprilie 2023, Primăria Municipiului Tulcea organizează „Târgul meseriilor”, un eveniment ce se adresează, în primul rând, elevilor de la școlile gimnaziale din județul Tulcea și părinților acestora, care vor avea ocazia de a explora cele mai bune opțiuni pentru cariera lor.

Târgul este organizat în colaborare cu liceele tehnologice din municipiu și potențiali angajatori din domeniile de activitate relevante și se va desfășura în Piața Civică a municipiului Tulcea.

Potrivit instituției organizatoare, spațiul care va fi împărțit în zone pentru fiecare unitate de învățământ participantă, astfel încât elevii să aibă acces la informații specifice despre fiecare liceu și specializare/calificare.

Târgul va pune accent pe latura practică a calificărilor oferite de liceele tehnologice, iar elevii și părinții vor avea ocazia de a participa la demonstrații și prezentări interactive ale diferitelor meserii, precum și de a interacționa direct cu profesioniști din domeniu, elevi sau absolvenți ai liceelor tehnologice.

(sursă info și foto : fb primariatulcea)