Stiri din tulcea

Târg Educațional organizat la Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos” Galați

14 aprilie 2022
Târg Educațional organizat la Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos” Galați

Târg Educațional organizat la Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos” Galați

Prefectul Alexandru Dan Munteanu, alături de primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie și inspectorul școlar șef al ISJ Tulcea, Viorica Pavel, au participat astăzi la deschiderea primului Târg Educațional organizat la Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos” Galați.

WhatsApp Image 2022 04 14 at 11.49.06

Evenimentul, găzduit de Clubul Sportiv Școlar, este menit să promoveze oferta educațională a celor 14 facultăți din cadrul universității!

Salut, pe această cale, alegerea județului nostru pentru organizarea primei ediții a Târgului educațional „Student UDJG“, un eveniment care sper să devină tradiție aici, la Tulcea.

Este esențial să susținem actul educațional la cel mai înalt nivel și să ne implicăm noi, autorități ale administrației centrale, dar și locale, în încurajarea și promovarea studiului aprofundat, de nivel universitar.

Liceenii de astăzi sunt specialiștii de mâine, ei reprezintă viitorul, astfel că investiția în tânăra generație este, poate, cea mai profitabilă din punct de vedere administrativ. Din acest motiv (și nu numai), Instituția Prefectului va fi alături de dumneavoastră în toate proiectele pe care le propuneți, în beneficiul cetățenilor tulceni.

Sper din tot sufletul ca tulcenii să recunoască această adevărată oportunitate ce li se oferă astăzi și să vină în număr cât mai mare să se informeze, întrucât corecta informare este primul pas în alegerea corectă a modului în care vor gestiona, în următorii ani, modul în care se vor raporta la actul educațional

a declarat prefectul Dan Alexandru Munteanu.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

comunicat Prefectura Tulcea