Stiri din tulcea

Tânără de 19 ani decedată în urma unui accident rutier. Șoferul era băut

5 mai 2021
Tânără de 19 ani decedată în urma unui accident rutier. Șoferul era băut

Tânără de 19 ani decedată în urma unui accident rutier. Șoferul era băut

 

Un tanar de 19 ani din Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relatia Jurilovca – 2 Cantoane, pe fondul altor preocupari si al vitezei, a pierdut controlul autoturismului si a lovit un pom aflat in afara carosabilului.

In urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din Bucuresti, ranirea usoara a soferului si a trei pasageri cu varsta intre 16 si 19 ani.

Conducatorul auto poseda permis de conducere corespunzator categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv. In cauza a fost intocmit un dosar penal, politistii rutieri urmand sa stabileasca cu exactitate modul si cauzele producerii accidentului

La accident au fost solicitați și pompierii care au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.
La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate ( conducătorul auto și pasagera din dreapta față).
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul.

 

WhatsApp Image 2021 05 05 at 08.18.42 WhatsApp Image 2021 05 05 at 08.18.41

După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime ( două sex masculin și două de sex feminin), ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.