Stiri din tulcea

Șut…și balonul e aut

10 iunie 2021
Șut…și balonul e aut

Șut…și balonul e aut

Primaria Tulcea a luat decizia de a schimba balonul din sensul giratoriu din Vest. Într-o postare pe facebook, primarul Ștefan Ilie a explicat ce va fi în locul lui.

În cadrul acțiunilor privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Tulcea, de astăzi balonul din sensul giratoriu de la Orășelul Copiilor a fost scos.

În locul lui, la fel cum propunem și pentru alte zone asemănătoare, având la bază un studiu peisagistic al orașului la care lucrăm, vom încheia parteneriate cu antreprenorii tulceni în care aceștia vor amenaja și vor întreține pe cheltuiala lor aceste spații publice, având în schimb posibilitatea de a-și promova activitățile comerciale.

Bineînțeles, materialele de promovare vor fi confecționate după un anumit stas, ales prin consultare publică și vizat de specialiști în domeniu.

În felul acesta vor scădea și costurile de întreținere din bugetul local și va fi încurajată dezvoltarea activităților economice private.

Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pot fi transmise aici: contact@primariatulcea.ro