Stiri din tulcea

Sucursală a Federației Române de Baschet, la Tulcea

30 ianuarie 2024
Sucursală a Federației Române de Baschet, la Tulcea

Sucursală a Federației Române de Baschet, la Tulcea

Cu ocazia relocării Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea, azi, 30 ianuarie 2024, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a primit vizita unei delegații a Federației Române de Baschet (FRB) condusă de președintele Emilia Carmen Tocală (n. 15 martie 1962 , Tulcea).

Scopul întâlnirii a fost legat de stabilirea unei colaborări eficiente pentru dezvoltarea durabilă și armonioasă a copiilor și tinerilor, selecții, organizarea clinicurilor pentru antrenori și a campurilor de pregătire.

CJ Tl d sucursala FR de Baschet la Tl ian 24

„Am regionalizat administrativ baschetul românesc și la Constanța nu ne-am mișcat foarte bine, în sensul să găsim oamenii potriviți la locul potrivit.

La Tulcea, familia Grecu a demonstrat că poate capitaliza și resursa umană și tot ce înseamnă administrația publică. Suntem conștienți de importanța strategică a orașului și credem că această inițiativă ne va permite să ne extidem cu succes prezența și să lucrăm îndeaproape cu comunitatea locală“,

a declarat președintele Emilia Carmen Tocală.

„Suntem foarte bucuroși să vă avem alături de noi, pentru că sunteți o personalitate a sportului tulcean și a sportului românesc în general și vă felicit pentru realegerea în funcția de vicepreședinte FIBA (n.r. Federația Internațională de Baschet).

Este îmbucurător faptul că se înființează o sucursală de baschet la Tulcea și sunt convins că vom colabora bine. Avem și avantajul faptului că vom beneficia de o sală polivalentă nouă, o clădire modernă și multifuncțională, care să servească atât sportului de performanță, cât și comunității locale. Vom colabora foarte bine pentru că, până la urmă, dumneavoastră nu ați venit să cereți, ați venit să dați o șansă sportului în județul nostru“,

a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Federația Română de Baschet (FRB) a fost fondată în anul 1931 si este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA).

(sursă info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea)