Stiri din tulcea

STRADA UNIRII DIN MUNICIPIU SE ÎNCHIDE DE AZI TRAFICULUI AUTO

4 iunie 2021
STRADA UNIRII DIN MUNICIPIU SE ÎNCHIDE DE AZI TRAFICULUI AUTO

STRADA UNIRII DIN MUNICIPIU SE ÎNCHIDE DE AZI TRAFICULUI AUTO

Din cauza condițiilor meteorologice, în data de 1 Iunie 2021 fiind emis Codul Portocaliu ANM de ploi abundente, activitățile cultural-artistice dedicate Zilei Internaționale a Copilului, organizate de Primăria Tulcea, au fost amânate pentru acest sfârșit de săptămână, astfel încât, începând de astăzi, 04.06.2021, ora 16:00, până duminică, 06.06.2021, ora 21:00, traficul rutier va fi interzis pe str. Unirii și deviat pe alte rute, pentru buna desfășurare a pregătirilor și a evenimentelor programate, după cum a anunțat atât instituția citată, cât și Direcţia De Poliţie Locală a Municipiului Tulcea.

Prin acest eveniment, intitulat „Strada Bucuriei”, toți copii ce vor veni în centrul orașului, nu vor mai fi afectați de traficul auto sau de agitația specifică zonei și se vor putea bucura de concursuri de desene pe asfalt, curse de biciclete și alte evenimente tematice: ateliere sau jocuri urbane.

Activitățile sunt organizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Palatul Copiilor Tulcea și beneficiază de sprijinul voluntarilor Societății Crucea Roșie Tulcea.