Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 30, 2021

Doi bărbați de 24 și 54 de ani au intrat în apele Dunării și au au mai ieșit. S-a întâmplat vineri și ieri. Unul dintre ei este de negăsit de mai bine de 15 ore.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani care a fost dat dispărut în apele Dunării, pe raza localității Băltenii de Sus, ieri în jurul orei 16.00.

La locul indicat de cel care a sunat la 112 s-au deplasat de urgență 5 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune de căutare salvare( SAR), o ambarcațiune tip RIB și o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță tip C, cu medic de la SAJ Tulcea.

Operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 20:00, urmând a fi reluate în această dimineață.

Băiatul de 24 de ani a dispărut vineri în apele Dunării, în zona debarcader Piatra, între localitățile Ostrov și Dăieni. Apelul pentru salvarea lui a fost făcut în jurul orei 18.00.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 4 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune tip RIB, precum și un echipaj din cadrul SAJ Tulcea.

La ora 19:15, tânărul a fost găsit în apă, la aproximativ 2 metri de mal, în zona unde a fost văzut ultima dată. Conform procedurii, echipajul medical a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire, băiatul a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

În cauză, IPJ Tulcea precizează a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Neoficial, băiatul în vârstă de 24 de ani era zilier și lucra la o vie din zonă.

Group 17

Cauta