Voluntarii militari și civili tulceni, care au luat parte în anul 2021 la cea de-a VIII-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România, au fost premiați astăzi în cadrul unei ceremonii festive, astăzi la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean. Evenimentul a fost organizat de Primăria Muncipiului Tulcea în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea.
Voluntarii au primit diplome, certificate și medalii emise de Șeful Statului Major al Apărării și Casa Regală a României.
INVICTUS este un proiect de voluntariat care se extinde din mediul militar în cel civil. Este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Este în primul rând un proiect de educație, o luptă împotriva ignoranței și o punte intre militari și civili ca oameni. De aceea strategia Invictus include extinderea proiectelor în parteneriat cu alte asociații nonguvernamentale.
Invictus România este un ideal prin care sufletul curat este pus în slujba voluntariatului și a camarazilor, iar ceremonia are rolul de a promova voluntariatul și de a inspira mulți oameni să se alăture Ștafetei Veteranilor.
precizează Primăria Tulcea pe pagina sa de socializare.
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi costum
Invitat la acest eveniment, Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, a vorbit despre importanța susținerii acestui tip de activități și a implicării în astfel de proiecte.
Sunt profund impresionat de ceea ce se întâmplă în cadrul Invictus România și sunt mândru de faptul că Tulcea a fost parte din acest proiect! Astăzi, 24 ianuarie, în zi de mare sărbătoare pentru istoria neamului românesc, vreau să vă spun că România toată este Invictus, că noi toți suntem Invictus. Sper din totul sufletul ca un număr cât mai mare de tulceni să fie parte din această mișcare și îmi doresc ca pe viitor să ne vedem cât mai mulți în acest fenomen numit Invictus!
a spus vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.
Group 17

Cauta