Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
noiembrie 27, 2020

Jandarmii au fost solicitați să intervină miercuri seară, pe strada 1848 din municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat o distrugere.
Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au fost întâmpinați de apelant care a declarat faptul că, în timp ce se afla la Asociația de proprietari, unde este și președinte, a venit o femeie care locuiește în aceeași zonă, sesizând faptul că un bărbat a lovit cu piciorul ușa de acces în bloc până când a distrus-o.
Întrebată de jandarmi, femeia a declarat faptul că, în timp ce se afla în apartamentul dânsei, a auzit foarte multe zgomote puternice, iar când a ieșit din apartament, a văzut un bărbat care lovea cu piciorul ușa de acces în bloc. În momentul în care femeia i-a făcut observații, bărbatul a devenit mai agresiv, lovind ușa până când a distrus-o.
În urma declarației femeii și a verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul acestuia, însă bărbatul a adoptat o atitudine neadecvată față de jandarmi, refuzând să coopereze cu aceștia. Pe numele său, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.