Stiri din tulcea

Tulcenii sunt invitaţi să participe la concursul „România Mare în strai de sărbătoare“

noiembrie 9, 2021
Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a concursului cu premii „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.
La concurs pot participa toți #tulcenii, indiferent de vârstă.
Concurenții vor realiza #machete din materiale reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc) care să ilustreze tema concursului.
📌Până pe data de 22 noiembrie 2021, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.
➡️Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
❗️După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.
Vor fi acordate premii de creativitate, dar și #premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.
Pe data de 24 noiembrie 2021 vor fi anunțați #câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.