Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 12, 2021
Pe 14 și 15 august, adică sâmbătă și duminică, tulcenii sunt invitați de către Primărie la un casting pentru un film de promovare a municipiului!
„Filmul îşi propune să promoveze diversitatea etnică şi multiculturalitatea specifică oraşului Tulcea. Autorii filmului caută fizionomii specifice zonei noastre pentru a reflecta diversitatea etnică”, transmite Primăria Municipiului Tulcea.
Studioul de casting va fi amplasat pe strada Unirii din Tulcea, care va fi închisă circulației rutiere.
Filmul produs de Primăria Municipiului Tulcea în parteneriat cu Art Focus International şi cu implicarea Asociaţiei Ivan Patzaichin îşi propune să promoveze diversitatea etnică şi multiculturalitatea specifică oraşului Tulcea.
Primăria Tulcea precizează că filmul publicitar de scurt metraj va fi produs și oferit GRATUIT de către regizorul Petre Năastase, managerul agenției Art Focus International.
În proiectul de hotărâre inițiat de primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, se precizează:
„Municipiul Tulcea este preocupat, având în vedere poziţia geografică, istoria antică şi bagajul multietnic unic, să promoveze dezvoltarea turismului cultural, acesta fiind un element esenţial atât pentru conservarea şi protejarea obiectivelor de patrimoniu, cât şi pentru dezvoltarea socio-economică şi culturală regională… În susţinerea acestui proiect am primit propunerea regizorului Petre Năstase pentru producerea pro bono a unui film de scurt metraj de promovare a oraşului Tulcea, prin intermediul firmei sale de producţie Art Focus Internaţional S.R.L. CV-ul acestuia este impresionant. A regizat Festivalul Concurs Cerbul de Aur, a produs peste 50 de clipuri muzicale ale celor mai importanţi artişti pop români, câteva şi pentru concursul Eurovision, a realizat un film de promovare a oraşului Bucureşti, iar acum lucrează la un film de portrete cu reprezentanţii României la Olimpiada de la Tokyo.”
Group 17

Cauta