Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 14, 2021

Ieri, în jurul orei 14.00, un agent de pază al unei societăți comerciale din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor, după ce a prins un client că a furat din magazin, transmite Jandarmeria Tulcea într-un comunicat de presă.

Paznicul a precizat că a observat pe monitoarele camerelor de supraveghere din magazin, trei persoane care se comportau suspect. Când să treacă de casa de marcat, i-a oprit pe cei trei indivizi și le-a cerut să-i controleze. Asupra unuia dintre ei au fost descoperite mai multe produse care nu se regăseau pe bonul de casă.

Tulceanul în cauză, un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, furase un încărcător de telefon, o pereche de căști wireless și accesoriile unei pompe de stropit. Pe toate le-a sustras de pe mai multe rafturi, le-a scos din ambalaje și le-a băgat în buzunarele pantalonilor.

Tânărul și-a recunoscut fapta! A declarat jandarmilor că era la cumpărături împreună cu iubita și cumnatul său și că și-a însușit bunurile furate pentru că avea nevoie de ele acasă. Pe numele său jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirea infracțiunii de furt.

Toate bunurile au fost recuperate și predate societății comerciale!