Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 9, 2021

Primarul Ștefan Ilie a făcut ieri o postare pe pagina sa de socializare în care arată cum o femeie din municipiu aruncă total ilegal mai mulți saci cu gunoaie.

„Ce avem noi aici?
Lipsă de bun simț și dispreț față de ceilalți locuitori ai orașului.
Mulțumită acestei filmări, persoana respectivă a fost identificată și sancționată cu amendă maximă.”, și-a început edilul postarea.

Imaginile nu au sunet, însă se poate observa cum femeia a venit cu mașina la ghena respectivă, scoate din portbagaj mai mulți saci de gunoi și îi lasă lângă clopotele pentru reciclare, în loc să îi arunce la tomberoanele care se aflau la nici trei metri de ea. Ba chiar mai mulți oameni din zonă îi atrag atenția că nu este bine ceea ce face, însă femeia pleacă.

Din păcate pentru ea, femeia nu a observat că este filmată de un locatar din zonă, care cel mai probabil a trimis imaginile mai departe la Primărie. Direcția de Poliție Locală Tulcea a identificat-o pe femeie și a amendat-o.

„Vă încurajez să dați dovadă de spirit civic și să ne semnalați astfel de comportamente trimițându-ne imagini video.
Ne întrebăm cum este posibil să zacă uneori atâtea gunoaie in jurul containerelor. E simplu – un singur concetățean este deajuns pentru a cauza un focar de infecție. Recent, în același loc a fost surprinsă o altă persoană golind o pubelă întreagă de gunoi direct pe asfalt.

Sancțiunile îi vor ajuta să se debaraseze de obiceiurile proaste, la fel de simplu cum o fac acum cu gunoiul.”, a adăugat primarul Ștefan Ilie, care îndrumă tulcenii să facă astfel de filmări când sunt martorii unei asemenea fapte.

Amenda pentru aruncarea gunoiului în altă parte decât la tomberoane este de cel puțin 1000 de lei.

Group 17

Cauta