Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 21, 2021

Polițiștii tulceni au fost alertați în această dimineață de o familie din Tulcea care sesiza faptul că ruda lor, o femeie în vârstă de 36 de ani, a plecat de acasă voluntar cu gânduri sinucigașe, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Imediat s-au constituit mai multe echipaje formate din polițiști, pompieri și jandarmi, care au căutat-o pe femeie atât pe raza municipiului, cât și la ieșire din oraș.

După două ore de la dispariție, femeia a fost găsită în zona carierei de piatră Bididia, având intenția de a se arunca de la înălțime, pe fondul unor decepții!, precizează IPJ Tulcea.

Reprezentanții județeni ai Ministerului Afacerilor Interne au demarat negocierile cu persoana în cauză pentru a o convinge să renunțe la gestul extrem.

La fața locului au fost prezenți și membrii familiei acesteia care s-au alăturat misiunii de salvare a femeii.

După o negociere de aproximativ 1 oră, persoana a fost salvată prin eforturile comune ale familiei, polițiștilor, jandarmilor și pompierilor tulceni.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri, mai precizează IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.

(foto arhiva ISU Tulcea)

Group 17

Cauta