Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 5, 2021

Ieri-dimineață, a fost primit un apel la 112 prin care s-a sesizat că un copil de 12 ani din mun. Tulcea plutea în derivă pe Lacul Razelm, pe o saltea pneumatică, dar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că minorul se afla pe mal împreună cu părinții, fiind în afara oricărui pericol, deoarece, din fericire, salteaua pneumatică fusese împinsă de valuri spre mal, nu spre larg, după cum a transmis IPJ Tulcea.

Acest caz, „rezolvat” de „mama natură” , este totuși un semnal de alarmă pentru toți cei care se aventurează în larg, fără să se gandeasca la riscuri, pentru părinți, care trebuie să fie permanent cu ochii pe copiii lor, deoarece nu toți pot avea noroc ca cei ai băiatului din acest caz, pentru care valurile au fost benefice și le-au adus copilul la mal.

La intervenție au participat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi împreună cu cei ai Secției de Politie Rurala Baia, cu o ambarcațiune din dotarea postului de poliție dar și reprezentanți I.S.U. Tulcea cu o ambarcațiune din dotarea acestuia.

Group 17

Cauta