Stiri din tulcea

Soferi băuti prinși de polițiștii tulceni

decembrie 7, 2020

Soferi băuti prinși de polițiștii tulceni

Weekend aglomerat pentru polițiștii de la Brigada Rutiera, nu mai puțin de 5 șoferi au fost depistati conducând sub influenta bauturilor alcoolice având concentratii între 0,46 si 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Campion la acest capitol este un bărbat de 34 de ani din Tulcea care a fost surprins pe strada Viticulturii în noaptea de 6 spre 7 decembrie.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Lac Ciuperca, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza comunei Mihai Bravu, fiin sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe raza localității I.C.Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de 6/7 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ.