Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 11, 2021

Acțiune comună astăzi  a polițiștilor tulceni împreună cu polițiștii constănțeni, pe tronsonul 2 Cantoane-Baia-Lumina, pentru un trafic rutier în siguranță!

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța pe DN22 E87, pe tronsonul 2 Cantoane-Baia (județul Tulcea)-Lumina (județul Constanța), pentru prevenirea accidentelor rutiere, având în vedere faptul că în sezonul estival, traficul rutier pe DN22 E87 se aglomerează, se transmite într-un comunicat de presă.

Polițiștii au acționat timp de 5 ore!

Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 120 km în localitatea Baia, în condițiile în care limita de viteză este de 50 de km pe oră!

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 117 sancțiuni contravenționale în valoare de 83.520 de lei, din care cele mai multe – 107 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 10 sancțiuni pentru alte abateri la traficul rutier.

De asemenea, polițiștii au reținut 31 de permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, scopul fiind acela de a preveni producerea evenimentelor rutiere pe drumurile deschise circulației rutiere.

Group 17

Cauta