Stiri din tulcea

Și în acest an, Consiliul Județean Tulcea sărbătorește Ziua Copilului printr-un concurs cu premii

mai 19, 2022

 

Copiii tulceni cu vârsta mai mică de 14 ani sunt invitați să participe la cea de-a 2-a ediție a concursului cu premii „Poveștile copilăriei”, organizat de Consiliul Județean Tulcea și dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Copii interesați să sărbătoreasca Ziua de 1 Iunie alături de institutia tulceană, trebuie să trimită lucrările via e-mail sau prin mesaj direct către pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea, până pe data de 27 mai 2021, ora 12.00, adică în circa o săptămână, lucrări cu tema „Poveștile copilăriei”.

Creatiile înscrise în concurs (desene, colaje, machete, poezii, compuneri, cântece, fotografii etc., care să ilustreze tema concursului, respectiv povești clasice, studiate la școală, citite, vizionate sau cele proprii, din experiența personală) vor fi originale, realizate în perioada desfăşurării concursului şi rezultatul unui efort individual.

Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurtă descriere a lucrării (maximum două fraze), numele și vârsta concurentului, numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive.

(sursă info și foto : ConsiliulJudeteanTulcea)