Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
aprilie 15, 2021

Anul şcolar 2020-2021 a fost şi continuă să fie, din păcate, unul dificil pentru toţi cei implicaţi în activitatea educaţională, de la micii și marii beneficiari, elevii, care trec printr-o perioadă de izolare fizică și mari lipsuri în ceea ce priveşte procesul necesar de învăţare colectivă și până la cadrele didactice care au fost nevoite să se adapteze și să se updateze, să se obişnuiască cu tehnologia actuală, indispensabilă învățământului online. Cu siguranţă marea majoritate a profesorilor s-au descurcat, dar sunt de asemenea și acei profesori, adevăraţi pedagogi care nu doar că au trecut cu brio de testul acestei perioade pandemice, ci chiar au strălucit, fiind alături de elevii săi în ciuda distanţării fizice !

În acest context, este binevenită iniţiativa Consiliul Național al Elevilor, care oferă oportunitatea colegilor din ţară de a-i mulțumi acelui profesor de 10 ce a continuat să creadă în elevii săi, în ciuda obstacolelor care i-au apărut în cale în ultimul an, după cum scrie în postarea preluată pe pagina de socializare a Consiliul Județean al Elevilor Tulcea.

Profesorii de 10 vor fi premiaţi în cadrul Galei Elevului Reprezentant, un proiect de tradiție pentru structura de reprezentare a elevilor din România, aflat la a patra ediție și organizat de CNE, în data de 15 mai 2021.

„Cunoști un profesor care este dedicat îmbunătățirii constante a actului educaţional? Accesează link-ul https://gala.consiliulelevilor.ro/, spune-ne cine este profesorul care ajută la îmbunătățirea climatului școlar, iar noi îl vom premia în cadrul Galei Elevului Reprezentant!” scrie Consiliului Național al Elevilor (CNE)