Stiri din tulcea

Scandal între doi farmaciști din Tulcea, aplanat de jandarmi

ianuarie 20, 2022

Doi farmaciști din Tulcea s-au lovit cu pumnii și picioarele, chiar în timpul programului de lucru, într-o farmacie din municipiu. Pentru a aplana conflictul dintre cei doi, au fost chemați jandarmii să intervină.

Ieri, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a solicitat intervenția jandarmilor tulceni la una din farmaciile din municipiul Tulcea.

Apelul a fost efectuat de către farmacista șefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele, relatează IJJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feței, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârieturi la nivelul feței. Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi.

Cei implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Jandarmii tulceni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.