Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 19, 2021

Polițiștii locali din Tulcea au surprins ieri o familie din municipiu care își spăla mașina cu apa din lacul Ciuperca! Bărbatul căra apă din lac cu o găleată, iar soția folosea o perie specială și detergent, ca să curețe mașina de praf și mizerie. Totul chiar pe domeniul public, în interiorul zonei de agrement de pe lacul Ciuperca, în apropiere de bazinul de înot. Bineînțeles că polițiștii locali nu au putut accepta așa ceva și i-au sancționat pe cei doi.

„Lacul Ciuperca si parcul lacului Ciuperca sunt zone destinate plimbării și relaxării cetățenilor municipiului Tulcea. Această persoană a considerat că poate îmbina utilul cu plăcutul și că pe lîngă plimbare își poate spăla și autoturismul pe malul lacului fapt ce a atras sancționarea contravențională a acestuia.”, a precizat Direcția de Poliție Locală Tulcea pe pagina sa de socializare.

Amenda în acest caz este între 100 și 500 lei! Direcția de Poliție Locală avertizează tulcenii că de luna viitoare intră în vigoare un nou regulament pentru gospodărirea municipiului, regulament care prevede amenzi mai mari pentru cei certați cu legea!

Group 17

Cauta