Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
ianuarie 4, 2021

 

Pe 1 ianuarie a fost surprins primul șofer care a condus sub influența băuturilor alcoolice. Un bărbat de 36 de ani avea o o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat și conducea în Slava Cercheză. Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, până ieri au mai fost surprinși doi conducători auto cu alcoolemie peste limita legală.
La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slava Cercheză  au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slava Cercheză, în timp ce conducea un auto pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Mihai Bravu, în timp ce conducea un auto pe DJ 229, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog au depistat un bărbat de 62 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Făgărașu Nou, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cerectare penală.