Stiri din tulcea

Primăria lansează cea de-a 3a invitație către antreprenorii tulceni

iunie 29, 2021

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, la Primăria Municipiului Tulcea a avut loc prima întâlnire cu oamenii de afaceri tulceni, fiind vorba de cei din domeniul HORECA, care și-au ales reprezentantul în CONSILIUL CONSULTATIV AL OAMENILOR DE AFACERI, o structură înființată prin HCL în data de 28 aprilie 2021, prin intermediul căreia se va asigura reprezentativitatea în relația cu Primăria și Consiliul Local iar în data de 24 iunie a fost programată întâlnirea cu antreprenorii tulceni din domeniul RETAIL, urmând ca treptat să fie invitat fiecare sector de activitate.

Astfel, ieri a fost adresată o invitație către reprezentanții ȘCOLILOR DE ȘOFERI din municipiu, care trebuie să își anunțe participarea până mâine, 30.06.2021, ora 14:00, via e-mail (comercial@primariatulcea.ro), din motive logistice, date fiind și condițiile pandemice, accesul realizându-se numai în baza confirmării și în limita celor 15 locuri disponibile.

Întâlnirea va avea loc joi, 1 iulie 2021, ora 15:00, la sediul Primăriei Municipiului Tulcea din str. Păcii nr.20, etajul 1, sala nr 7.