Stiri din tulcea

Primăria invită tulcenii la Iarmaroc Design Fair 2021

august 4, 2021

Primăria Tulcea a publicat azi pe pagina sa de socializare primele detalii oficiale despre iarmarocul pe care îl organizează la Casa Avramide de Zilele Municipiului Tulcea!

„Lume, lume, primul târg de designeri și creatori români la Tulcea! 🥳 Pe 14&15 august, când sărbătorim Zilele Municipiului Tulcea, curtea Casei Avramide va deveni centrul creativ al orașului! Vom face cunoștință cu designeri din toată țara, care ne vor încânta cu produsele lor originale, obiecte de autor, unicate sau de serie mică, fabricate în România. O parte din brand-urile și creatorii cu care vă dăm întâlnire: KoModa(B), Mudly in love(CT), Koja Concept(IS), Eightera WOOD ART(BV), Elida Buftei (TL), Belong to Art (B), Chandelle (TL), DarArt Atelier, Mauverien(TL), @Papurești(TL). Bonus: produse de ciocolaterie, vin bio și patiserie locală!😋 Fond sonor: Hapt’O TeK Sound System”, a publicat primăria pe pagina sa de socializare

Evenimentul beneficiază și de o pagină oficială pe Facebook, în care se precizează că cei prezenți la târg vor putea face cunoștință cu designeri din toată țara, cu produsele lor originale, fabricate în România, în serie mică sau unicat. „Sunt obiecte de autor, concepute pentru a oferi experiențe unice:
🏺 ceramică
🎨 lucrări de artă plastică
📿 bijuterii
🥻 articole vestimentare
💟 decorațiuni
🏷️ împletituri
🪑 obiecte lucrate în lemn
👜 accesorii din piele
😋Bunul gust nu se va rezuma doar la obiectele de design. Vom avea alături de noi cei mai originali producători locali de:
🎂 Ciocolată și prăjituri
🥮 Patiserie
🍾 Vin bio”, se precizeză în pagina evenimentului .

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Tulcea, în parteneriat cu ICEM (Institutul de Cercetări Eco Muzeale). Este o ediție pilot și cele două instituții își propun ca Iarmaroc Design Fair să devină un eveniment anual!