Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 5, 2021

În județul Tulcea, la Bacalaureatul din acest an, cea mai mare medie obținută a fost 9,93! Cu 10 la Română, 9,8 la Istorie și 10 la Logică și argumentare! Notele excelente au fost primite de o elevă de la Liceul Teoretic Grigore Moisil, profil Științe Sociale! Este vorba despre Vrăjmașu Ana-Maria-Sibel.

Tânăra ne-a mărturisit că a depus mult efort pentru a realiza această performanță:

– Nu pot să spun că mi-a fost ușor sa obțin acest rezultat. Am muncit mult, am repetat materia învățată de zeci de ori, am rezolvat o grămadă de subiecte pentru bac și nu am avut foarte mult timp să mă distrez. Știu că poate suna puțin cliche, dar e adevărat. Dacă vrei să obții rezultate, în orice domeniu, trebuie să muncești sau măcar să arăți că îți pasă. Să nu fii indiferent! Pentru că atitudinea adoptată chiar contează.

– Ce planuri de viitor ai?

– Aș prefera să nu menționez facultatea la care vreau să merg mai departe, dar pot să vă spun că are puțină legătură cu istoria și cu relațiile internaționale!

În județul Tulcea au promovat 770 de candidați, dintr-un total de 1199 elevi prezenți la examenul de bacalaureat din acest an!