Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
septembrie 30, 2021

Patru tineri din Tulcea au fost surprinși în flagrant, în timp ce încercau să vândă substanțe cu proprietăți psihoactive, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Cei patru tineri au fost prinși în două operațiuni diferite.

Luni, doi dintre ei au fost depistați cu 62 pliculețe care conțineau resturi vegetale, 2 țigarete confecționate artizanal, dar și 3 telefoane mobile. Cei doi au 24 și respectiv 25 de ani și au fost imediat reținuți.

Apoi, a doua zi, marți 28 septembrie, alți doi tineri tulceni au fost prinși având asupra lor 26 pliculețe cu fragmente vegetale. Cei doi au 28, respectiv 32 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiștii tulceni a rezultat că, în perioada 2020 – 2021, cei 4 bărbați tulceni au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza municipiului Tulcea.

Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor 4 bărbați mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracțiunea de efectuarea de operațiuni cu substanțe noi cu efecte psihoactive.

Cele două acțiuni au fost organizate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Au beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, la acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, dar și polițiști din cadrul Poliției Orașului Isaccea.

(sursă info și foto: comunicat IPJ Tulcea, arhivă)

Group 17

Cauta