Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 19, 2021
Primăria Municipiului Tulcea a ajuns pe Aleea și Strada Mărășești cu campania de desființare a garajelor.
Strada Mărășești, paralelă cu str. Babadag, în spatele clădirii CEC, a fost deja eliberată de garaje, iar în locul lor se amenajează parcări înierbate, anunță Primăria pe pagina sa de socializare.
„S-a turnat un prim strat de asfalt, s-au montat borduri și s-a început execuția de parcări înierbate. Acest tip de parcare prezintă mai multe avantaje – filtarea apei din precipitații, costuri mai mici de realizare și păstrarea unei zone verzi.”
La ora actuală se desființează garajele de pe Aleea Mărășești, porțiunea dintre străzile Davila și C.A. Rosetti. În timpul operațiunii, la fața locului, primăria a dat de un garaj construit ilegal chiar pe un cămin de captare a apelor pluviale!  În zonă există mai multe garaje a căror construcție afectează infrastructura edilitară!
Primăria îi avertizează pe deținătorii garajelor din Aleea Mărășești că mai au la dispoziție 10 zile să-și demoleze singuri construcțiile!
Astfel, termenul de finalizare a lucrărilor de desființare a fost stabilit până în data de 28 august. În cazul nerespectării notificărilor, Primăria Municipiului Tulcea va desfiinţa construcţiile, iar cheltuielile vor fi suportate de deținători!
(sursă info și foto: Primăria Municipiului Tulcea)