Viceprimarul George Șinghi anunță un nou proiect de parcare supraetajată în municipiul Tulcea! Și anume pe terenul viran de pe strada Antenei, din spatele blocurilor turn de pe strada Babadag, unde mare parte din garaje vor fi demolate.
Continuăm cu prezentarea proiectelor de parcări supraetajate, noua locație identificată fiind zona străzii Antenei, unul dintre puținele terenuri de dimensiuni corespunzătoare pe care Municipiul Tulcea le mai deține în proprietate.
Noua clădire a parcării va fi în regim demisol+P+2E+Terasă cu o suprafață desfășurată de 7400mp cu 271 de locuri de parcare, inclusiv pentru mașini electrice și persoane cu dizabilități.
Vor fi amenajate parcări pentru biciclete, zone verzi, zone de relaxare, spațiu de joacă și un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic și împrejmuit cu gard de 5m pentru siguranță.
La nivelul terasei locurile de parcare au fost acoperite cu copertine realizate din panouri fotovoltaice. Încercăm să decongestionăm astfel o zonă foarte aglomerată, cu spații limitate de parcare.
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
Întreaga zonă va fi reamenajată și cu drumuri noi de legătură între străzile Libertății – Barajului și Grâușor – Babadag pentru crearea unor rute alternative la traseele actuale. Astfel se va reduce presiunea pe intersecția străzii Rezervorului cu Babadag și pe strada Barajului, segmentul Petrom – Kaufland.
De asemenea, strada Antenei este deja cuprinsă în proiectul de reabilitare care va începe în acest an!
a declarat viceprimarul George Șinghi pe pagina sa de socializare.
Group 17

Cauta