Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iunie 2, 2021

În această dimineață, în jurul orei 09:00, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în localitatea I.C. Brătianu pentru extragerea unui cal căzut într-o fosă septică, fiind vorba de o nouă misiune de salvare finalizată cu succes, după cea de ieri, cand au scos dintr-o fântână un câine al unei familii din localitatea Văcăreni, potrivit informațiilor transmise de Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

De data aceasta, intervenţia a durat mai mult, deoarece fosa septică în care căzuse calul, se află în interiorul unei magazii și are diametrul de aproximativ 1 metru, pompierii militari, cei 7 subofițeri cu o autospecială de intervenție, precum și o autospecială de primă comandă și intervenție de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, acționând cu un trepied, chingi și alte accesorii specifice unor astfel de misiuni.

Pentru evitarea producerii unor cazuri de acest fel, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Group 17

Cauta