Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
martie 18, 2021

În municipiul Tulcea este pregatit din punct de vedere logistic un al doilea centru de vaccinare ce va funcționa la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornăţeanu” de pe str. Isaccei nr.104 și care, în prezent se află în procedură de avizare, potrivit informațiilor transmise ieri de Primăria Tulcea.

De asemenea, viceprimarul George Şinghi a anunțat că ieri a avut loc o primă ședință de lucru pentru proiectul de digitalizare a serviciilor Primăriei Tulcea, planurile fiind ca Tulcea să devină un oraș Smart prin realizarea de alternative moderne de reducere a birocrației și statului la coada la ghișeele instituției.
„Pentru a avea o eficiență în implementare, vom începe cu serviciile de plata a taxelor, impozitelor și amenzilor, de eliberare certificate fiscale, declarații de impunere și bugetare participativă, pentru ca în următoarele faze să introducem servicii de urbanism, registru agricol, contracte DIAP, evidența persoanelor, asistență socială și multe altele.” scrie pe pagina viceprimarului municipiului.

În plus, în contextul lucrărilor de amenajare a falezei, nava „Republica” a fost mutată în amonte pentru a fi protejată, ocazie cu care edilul municipiului a mărturisit că dorește ca „Republica” să fie pusă în valoare în viitor și în acest sens, alături de tulceni, se va găsi „cea mai frumoasă soluție”, deoarece „puține orașe se pot mândri cu o navă-muzeu. …O vom pune în valoare împreună. Până când faleza va fi gata, avem timp să-i pregătim un viitor mai bun.”

Group 17

Cauta