Stiri din tulcea

Mașină furată de minori, în Murighiol!

iulie 9, 2021

Un localnic din Murighiol, în vârstă de 70 de ani, s-a trezit ieri dimineață cu mașina furată chiar din fața casei sale! IPJ Tulcea transmite într-un comunicat de presă că persoane necunoscute i-au sustras cu o noapte înainte mașina parcată în fața locuinței sale și că ieri dimineață bărbatul a făcut plângere la Poliția Murighiol.

Imediat s-a constituit un întreg echipaj! Polițiști din cadrul Postului de Poliție Murighiol, polițiști de la Secția de Poliție Rurală nr. 1 Tulcea, anchetatori de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic au efectuat investigații și căutări, atât pe raza localității Murighiol, cât și îm localitățile învecinate, precizează IPJ Tulcea.

Nu după mult timp autovehiculul a fost identificat, abandonat, la câțiva kilometri distanță, în extravilanul localității Plopu, comuna Murighiol, pe câmp. Mașina nu prezenta avarii și a fost predată persoanei vătămate.

„Au abandonat-o pentru că s-au împotmolit! Nu au avariat mașina! Au vrut să facă o plimbare pe câmp, dar pentru că nu știau să conducă s-au împotmolit. Nu sunt cunoscuți cu alte asemenea fapte, dar se cunoșteau cu partea vătămată!”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Daniela Condrea pentru Radio Delta!

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoanele care au comis fapta, fiind vorba de doi minori, de 16 ani, respectiv 17 ani, ambii din comuna Murighiol. A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de furt si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, precizează IPJ Tulcea!

(foto arhivă)