Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iunie 30, 2021

Ieri, 29 iunie, a avut loc Ședința Colegiului Prefectural Lărgit, pe lângă serviciile publice fiind invitați și primarii UAT-urilor din județ, majoritatea dintre aceștia fiind și prezenți.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost :
1. Stabilirea Planului comun de acțiuni pentru buna desfășurare a activităților pe durata sezonului estival 2021.
2. Măsuri întreprinse pentru implementarea programelor, politicilor, strategiilor și planurile de acțiune la nivelul județului Tulcea, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.
3. Informare privind măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la recoltarea cerealelor păioase atât în județ cât și în Delta Dunării.
4. Activitatea operatorilor înregistrați în agricultura ecologică care produc, procesează, importă din terțe țări, depozitează sau distribuie produse ecologice în vederea comercializării, după cum a transmis Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

Dar în cadrul ședinței s-au reamintit primarilor și importanța și necesitatea realizării recensământului agricol fiind solicitat sprijinul acestora pentru finalizarea recenzărilor pâna la data de 15.07.2021, acesta fiind termenul limita, ce risca sa fie depășit dacă nu se mobilizează toți cei implicați, potrivit celor declarate de reprezentantul Direcției Agricole Județene Tulcea.

În plus, Prefectura Tulcea a solicitat primarilor finalizarea inventarierii patrimoniului din domeniul public al unităților administrativ-teritoriale, cu respectarea procedurii din codul administrativ.

Group 17

Cauta