Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
decembrie 9, 2020

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii tulceni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Tulcea, D.S.V.S.A şi I.T.M. Tulcea, au desfăşurat acţiuni de verificare, în mod special în zonele aglomerate din judeţ, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, la aceste activităţi participând peste 123 de efective.

În cadrul acţiunilor, au fost verificate aproximativ 56 de societăți comerciale, 85 de locaţii de interes și 78 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată aproximativ 198 de persoane, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 14.250 de lei, în creștere față de cele 25 din data de 7 decembrie, ce au avut o valoare totală de 4.500 de lei.

Poliţiştii tulceni au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măștii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/ deschise.

Group 17

Cauta