Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 28, 2021

Chiar dacă mulți tulceni contestă evoluția lucrărilor de pe faleza municipiului, inginerul care se ocupă de ele dă asigurări că acestea sunt la zi!

„La ora actuală, stadiul general al lucrărilor este undeva la 40%. Dacă menținem ritmul și nu apar probleme neprevăzute există posibilitatea să terminăm lucrarea înainte de termenul asumat”, spune inginer Constantin Duţu, coordonator şantier Port Tulcea, anunță ADI ITI Delta Dunării pe pagina sa de socializare.

Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este 31.12.2022. Ordinul de începere a lucrărilor fusese emis pe 13 iulie 2020.

Modernizarea falezei reprezintă o investiţie fanion pentru Tulcea care beneficiază de finanţare prin mecanismul ITI Delta Dunării. Prin modernizarea falezei se urmărește creșterea eficienței și siguranței operațiunilor portuare, reducerea timpului necesar pentru manevrele de acostare a navelor de marfuri si pasageri in Portul Tulcea, dar și cresterea gradului de siguranta in transportul fluvial de mărfuri și pasageri.

Valoarea totală a proiectului este 190.162.236,67 lei cu TVA.

Puteți consulta oricând fișa acestui proiect pe itideltadunarii.com.

Group 17

Cauta