Programul care dă posibilitatea celor interesați să se cazeze la mare cu tarife mai mici decât în plin sezon, plătind de la 40 de lei pe noapte, respectiv “Litoralul pentru toți”, demarează mâine, potrivit unui comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Această ediție a programului urmează să se încheie peste o lună.

După cum apare în comunicatul FPTR, prin programul aflat la a 38-a ediție, turiștii se vor putea caza la mare, în intervalul 21 mai – 20 iunie 2021, la tarife cu până la 65% mai mici față de cele practicate în plin sezon, respectiv de la 40 de lei pe noapte. Ca și în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Concret, prin programul “Litoralul pentru toți”, cei interesați se vor putea caza în peste 50 de hoteluri din stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Mangalia, Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud și Mamaia, care pun la dispoziția acestora aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Programul “Litoralul pentru toți” este un program susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere locale. Acest program este destinat celor care vor să petreacă, la începutul ori la sfârșitul sezonului estival, un sejur la mare și să nu cheltuiască prea mult cu cazarea.

“În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR.

Potrivit informațiilor din comunicatul de presă, FPTR este singura federație patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate, atestată prin hotărâre de instanță, având în componență un număr de 5.344 de firme din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, cu o cifră de afaceri cumulată de peste cinci miliarde de euro.

Group 17

Cauta