Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 28, 2021

Primăria municipiului Tulcea a finalizat construirea zonei de picnic de pe lacul Ciuperca.

Locul amenajat pentru picnic și grătar va fi folosit de către tulceni doar pe baza unei programări, a anunțat instituția pe pagina sa de socializare.

𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̧𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̧𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 „𝗣𝗶𝗰𝗻𝗶𝗰” 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝘇𝗼𝗻𝗲𝗶 „𝗣𝗮𝗿𝗰 𝗟𝗮𝗰 𝗖𝗶𝘂𝗽𝗲𝗿𝗰𝗮” a fost publicat pe pagina de internet a primăriei și 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝘀𝘂𝗽𝘂𝘀 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝘀̧𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̧𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗱𝗲 mâine.

Din prevederile Regulamentului:
👉Accesul persoanelor fizice în zona de Picnic este gratuit.
👉În vederea utilizării platformei grătar se recomandă, în prealabil, programarea telefonică la următorul număr de telefon: 0240.516.250.
👉Programarea se poate face pentru o perioadă de maxim 3 ore. Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului. În situația în care nu există alte programări, se poate face prelungirea pentru încă o oră.
👉Predarea foișorului se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.

Bogdan Vasilescu, directorul adjunct al DIAP, a precizat pe pagina sa de socializare că „programarea este doar o simplă formalitate pentru organizare mai eficientă”.

Regulamentul privind desfăşurarea activităţilor de „Picnic” din cadrul zonei „Parc Lac Ciuperca” poate fi citit aici:
https://www.primariatulcea.ro/wp-content/uploads/2021/07/Proiect-de-hotarare-nr.-210-din-02.07.2021.pdf?fbclid=IwAR1lSGTofFcyLQ0-2qRWQHX0d-rsUbRMVqDEqECyyqeHDvVkAFwv2moNfz8

Group 17

Cauta