Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
decembrie 24, 2021

Jandarmeria Tulcea va intensifica, în perioada sărbătorilor de iarnă, acțiunile de combatere a faptelor antisociale, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică la nivelul județuluiTulcea, pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor și pentru a verifica modalitatea de respectare a măsurilor de protecție epidemiologică.

Jandarmii tulceni se vor afla în stradă, în dispozitive de ordine și siguranță publică, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranța cetățenilor și vor acorda o atenție deosebită respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

În plus, pe tot parcursul sărbătorilor, vor exista și echipe specializate de intervenție pentru menținerea ordinii publice, atât prin patrule de jandarmerie cât și prin patrule mixte, polițist-jandarm, pentru soluționarea sesizărilor cetățenilor, pentru intervențiile la apelurile 112 și pentru gestionarea eficientă a unor posibile situații conflictuale.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea asigura si măsurile de ordine publică pe timpul manifestării cultural-artistice Sărbătoarea tradițională ,,Moșoaiele”, ce are loc azi, 24.12.2021, în comuna Luncavița.

Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la evenimente publice, să manifeste răbdare, să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să nu folosească materiale pirotehnice şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau le este tulburată liniştea, cetăţenii sunt rugați să solicite sprijin prin sistemul național unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Jandarmii tulceni vă urează Sărbători Fericite!

(sursa : comunicat de presa IJJ Tulcea)