Stiri din tulcea

Incendiu la o garsonieră din Tulcea

martie 9, 2021

În această dimineață, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, anunţat prin intermediul numărului unic pentru  apeluri de urgență 112, produs la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea.

Au intervenit de urgenţă patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o garsonieră situată la etajul al doilea, unde ardeau mocnit în bucătărie, electrocasnice, cu degajare mare de fum.

Pompierii au lichidat imediat incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului atât din garsonieră, cât și de pe casa scării. În locuință nu se afla nimeni, dar salvatorii au evacuat 4 locatari ai imobilului aflați pe palierul etajului doi.

În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.