Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
ianuarie 1, 2021
Aseară, pe drumul dintre Nufăru și Malcoci a avut loc un accident rutier care se putea termina dramatic. O mașina a intrat într-un copac pe care l-a dărâmat pe carosabil și în urma impactului 2 tinere de 20 respectiv 17 ani au rămas încarcerate. Pompierii au intervenit atât pentru a le salva pe tinere din fiarele contorsionate cât și pentru a degaja carosabiliul. Din fericire, victimele se simțeau bine și după ce au primit îngrijiri la fața locului au refuzat transportul la spital

În jurul 21:35, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DJ 222 C între localitățile Nufăru și Malcoci.
În accident a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
La fața locului s-au deplasat 12 pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță Smurd din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime de sex feminin(20 și 17 ani). Acestea nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au refuzat transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru îndepărtarea copacului căzut pe carosabil și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor autoturismului.

Group 17

Cauta