Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
decembrie 17, 2020

 

Pe 5 decembrie postam pe pagina noastră de facebook câteva poze cu strada Forestierului, drumul care duce spre Remat. Acel traseu este plin de gropi, sunt atât de multe încat dacă lucrezi prin acea zonă, garantat trebuie sa schimbi direcția la mașină în cateva luni. Se pare că imaginile au ajuns și la cine trebuie pentru că, primarul Stefan Ilie anunta ieri pe pagina s-a de facebook ca acea strada va intra în reabilitare.

 

Marea majoritate a străzilor au nevoie de lucrări pentru reabilitare și de investiții.
Unele se vor realiza din bugetul local, dar cele mai multe din fonduri europene
și nerambursabile.

Pentru aceste investiții este nevoie de multă muncă, care începe cu repararea erorilor trecute, cu intabularea imobilelor, introducerea după caz în patrimoniul orașului și până la realizarea proiectelor și identificarea surselor de finanțare.

Nu începem de la zero, ci de la minus, însă nu ne sperie efortul și contăm mult pe sprijinul locuitorilor.

Vor fi propuneri publice în care locuitorii să decidă care din obiective sunt prioritare. Vom da naștere unor bugetări participative în care cetățenii vor hotărî, după exemplul altor administrații publice locale, îmbunătățind experiența acestora.

Astăzi, pe o parte din str. Forestierului sunt realizate lucrări în vederea asfaltări, care se vor continua în 2021 pe distanțele Remat și până în Livezilor, se arată în postarea edilului.