Stiri din tulcea

În doar o zi, 74 de vitezomani prinși pe drumurile din Tulcea!

iulie 30, 2021

În ultimele 24 de ore, pe drumurile din județ polițiștii rutieri din cadrul IPJ Tulcea au dat peste 80 de amenzi!

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, din care 74 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 15 de permise de conducere: 12 pentru viteză, 1 pentru alcool, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru neoprire la semnal.

Polițiștii recomandă încă o dată tuturor participanților la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren. Totodată, șoferilor li se reamintește că le este interzis să conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice!

Consumul de băuturi alcoolice constituie una din principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie, pe lângă viteză!

De asemenea, polițiștii atrag atenția și pietonilor, că traversarea unui drum public se face doar pe marcajul pietonal, cu asigurarea temeinică înainte de a se angaja în traversare.

Șoferii sunt avertizați că polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație, mai ales în această perioadă aglomerată.