Stiri din tulcea

Gunoiul rezultat după renovare poate fi ridicat de Serviciul de Salubrizare Tulcea

august 18, 2021

Serviciul de Salubritate Tulcea informează cetățenii municipiului să nu își mai arunce gunoaiele pe unde apucă, mai ales după renovare ci să solicite intervenția operatorului pentru a le evacua deșeurilor în condiții de siguranță și legalitate!

SC Servicii Publice SA Tulcea poate ridica beton, ceramică, cărămizi, țigle, pământ, moloz, mobilă veche sau electrocasnice vechi.

Potrivit unei informări făcută publică pe pagina de socializare a societății, tariful este de 142.55 lei cu TVA/tonă este pentru deșeuri provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și/sau reabilitare interioară și exterioară neamestecate, iar pentru depozitarea în rampă a deșeurilor ce nu se pot valorifica, tariful este de 240.07 lei cu TVA/tonă pentru deșeuri provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și/sau reabilitare interioară și exterioară amestecate.

Pentru obiecte voluminoase precum mobila, mese, scaune, saltele, canapele, conform HCL din 248/28.11.2017, tariful este de 29.85lei/obiect!


Solicitarea se face fie la sediul societății SERVICII PUBLICE SA, din strada Mahmudiei nr. 17, fie prin e-mail la adresa:office@serviciipublicetulcea.ro sau la numerele de telefon: 0240.515.541 / 0747.022.040.

Societatea mai precizează că cei identificați că transportă și depozitează deșeuri în condiții ilegale și în locuri neautorizate, riscă între 1000-1500 lei amendă pentru persoane fizice și 2000-2500 lei amendă pentru persoane juridice.

SC SERVICII PUBLICE SA precizează că este singurul operator autorizat pentru colectarea și transportul deseurilor provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și/sau reabilitare interioară și exterioară de pe raza Municipiului Tulcea.