Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
decembrie 5, 2020

Astfel, în perioada 5-6 decembrie, 492 de efective, dintre care 341 de poliţişti, 105 de jandarmi, 46 de reprezentanţi I.S.U. vor asigura paza şi protecţia a 204 de secţii de votare, în 168 de locații, ce s-au constituit pe raza judeţului Tulcea, iar pentru restul secţiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale M.A.I.

Duminică, 6 decembrie , 182 de poliţişti vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.
Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenați în paza şi protecţia secţiei de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele de poliţie aflate în dispozitivul curent de intervenţie, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.

Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, vor fi asigurate rezerve de polițiști și echipe operative, pregătite să intervină. Astfel 72 de polițiști vor fi constituiți în echipe operative, inclusiv luptători pentru acțiuni speciale și echipe operative de specialiști.
În ziua procesului electoral, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea va avea în responsabilitate 55 de secţii de votare, constituite în 53 de locaţii, unde vor fi prezenţi 159 de poliţişti, Inspectoratul de Jandarmi Tulcea va avea în responsabilitate 43 secții de votare dispuse în 35 locații, unde vor fi prezenți 105 de jandarmi.
Pentru un plus de siguranță, vor fi constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.
Jandarmii vor asigura desfășurarea în condiții de siguranță a activității în cadrul Biroului Electoral Județean, având și atribuții de protecție a transportului buletinelor de vot după încheierea procesului de votare.

Group 17

Cauta