Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 28, 2021

În jurul orei 22.40, postul de poliție din Luncavița a fost alarmat despre faptul că într-o curte de pe raza localității Rachelu a luat foc o șură întreagă cu baloți de lucernă, a declarat pentru Radio Delta purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, agent Ioana Nanu.

La fața locului au intervenit salvatorii Secției de Pompieri Măcin, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Luncavița, precizează ISU Delta Tulcea într-un comunicat de presă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului!

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o șură cu baloți de lucernă, iar focul se propagase și la o remorcă din apropiere. În curte mai era și un adăpost de animale, dar la depărtare, precizează pentru Radio Delta purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Nicolae Botezatu.

Incendiul a fost lichidat abia la ora 01:10, iar în urma evenimentului au ars aproximativ 8 tone furaje de lucernă (baloți) și o remorcă de tractor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Nicolae Botezatu.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, însă polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere cu autor necunoscut. În continuare polițiștii fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului!