Stiri din tulcea

Femeie prinsă cu sticla de alcool în geantă

decembrie 3, 2020
Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină ca urmare a unui furt.
Apelul a fost efectuat de către unul dintre agenţii de securitate ai societăţii comerciale, care a relatat jandarmilor că a observat, prin intermediul sistemului de supraveghere, o femeie care a luat o sticlă de alcool expusă pe raft, a introdus-o în geanta pe care o avea asupra sa şi a trecut de casa de marcat fără să o plătească.
Femeia a fost oprită de către agentul de securitate, iar în urma verificărilor efectuate, asupra ei a fost găsită sticla de alcool.
Întrebată de jandarmi, femeia a declarat că a intrat în unitatea comercială cu intenţia de a cumpăra mai multe produse care îi erau necesare, dar pentru că nu a avut suma suficientă de bani pentru a le plăti, a hotărât să plătească doar o parte dintre produsele introduse în coşul de cumpărături, astfel că a trecut de casa de marcat fără a plăti sticla de alcool.
Reprezentantul societăţii comerciale a declarat jandarmilor faptul că femeia a sustras de mai multe ori bunuri fără să le plătească, fapt surprins de sistemul de supraveghere.
Femeia s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.