Stiri din tulcea

Elevii deja înscriși la cursurile Palatului Copiilor Tulcea pot veni și la Clubul de Vacanță

mai 31, 2022

PALATUL COPIILOR TULCEA a dat startul înscrierilor/reînscrierilor copiilor la cursurile organizate pentru anul școlar 2022-2023.

Activitățile vor începe din septembrie 2022, dar elevii deja înscriși în anul școlar 2021-2022 pot veni la Palat, pe perioada vacanței de vară, pentru a participa la activitățile din Clubul de Vacanță.

Înscrierile pentru viitorul an școlar se pot face si online, via email. Cererile se pot descărca de pe pagina oficială a Palatului si trebuie să fie însoțite de o copie după certificatul de naștere sau, dupa caz, buletinul copilului. În caz de reînscriere, cererile pot fi depuse inclusiv la profesorul coordonator de cerc.

PALATUL COPIILOR TULCEA este o instituție care oferă educație extraşcolară / nonformală de calitate tuturor copiilor din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, în săli de cerc dotate modern și cu profesori titulari care susțin cursuri diverse din domeniile cultural-artistic, tehnico-ştiinţific și sportiv-turistic.

Copiii participă la numeroase activități educative ce le deschid perspectiva unui timp liber petrecut în mod plăcut și util: lecții interactive, abordare centrată pe elev – adaptată la particularitățile de vârstă și de vocație ale copiilor, educație interdisciplinară, ateliere de lucru, competiții interesante, atmosferă de colaborare, un cadru atractiv și motivant,

scrie pe site-ul Palatului Copiilor Tulcea.

Toate activităţile sunt gratuite, iar orarul este adaptat la programul elevilor, acoperind întreaga săptămână (luni-sâmbătă).

( sursă info și foto : Palatul Copiilor Tulcea )