Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 30, 2021
În săptămână care tocmai a trecut, Primăria Tulcea a montat în municipiu două noi stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Una dintre ele a fost montată în parcarea publică de la Pelican. Iar cealaltă a fost montată în parcarea publică de vizavi de Parcul Sfântul Gheorghe de la Piața Nouă. Este vorba despre două stații de încărcare de 22 KW, precizează Primăria în pagina sa de socializare.
Instituția anunță totodată că alte două asemenea stații vor fi montate săptămână viitoare pe Babadag și la Sindicate.
Parcarile din dreptul lor vor fi semnalizare corespunzător, iar în perioada următoare, cu ocazia transformării unor străzi în sensuri unice și marcarea unui număr suplimentar de locuri pentru parcări, vor mai fi montate și alte instalații pentru încărcarea electrică.
Vom reveni cu informații detaliate despre propunerile înființării unor sensuri giratorii provizorii, Egreta și Sindicate, până la începerea lucrărilor de execuție pentru modernizarea transportării apelor pluviale și canalizare, precum și pentru fluidizarea traficului și creșterea numărului locurilor de parcări, când mai multe străzi vor fi transformate în sensuri unice.
Group 17

Cauta