Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 25, 2021

Un tulcean a sesizat pe aplicația Tulcea City Report că în Cimitirul Lipovenesc din Tulcea zac aruncate peste morminte mai multe deșeuri din construcții.

Asta după ce persoana chiar a ajuns la spital, din cauza unui cui dintr-o scândură aruncată peste mormântul rudei sale. Persoana a vrut să curețe mormântul de gunoaiele din construcții, dar un cui dintr-o scândură i-a intrat in talpă și a fost nevoită să ajungă la urgențe.

 

 

Ca urmare a situației, Primăria Tulcea a reacționat pe pagina sa de socializare și a transmis firmelor care fac lucrări funerare să își strângă legal deșeurile din cimitir, altfel vor fi drastic amendate.

„Depozitarea ilegală a gunoaielor și a deșeurilor rezultate din construcții nu ocolește nici cimitirul. Așa cum se poate observa și în petiția primită pe aplicația Tulcea City Report, iresponsabilitatea este cu atât mai mare cu cât, aruncarea la întâmplare a resturilor din construcții poate produce accidente… s-a intervenit cu un buldoexcavator pentru înlăturarea vegetației și a deșeurilor, urmând ca în zilele următoare situația să fie remediată complet prin nivelarea porțiunii respective de teren. Poliția Locală continuă să aplice cele mai drastice amenzi persoanelor care abandonează pe domeniul public deșeuri rezultate din construcții, demolări sau renovări. Depozitarea acestora se poate face numai în locurile special amenajate, iar transportul se realizează numai de către societatea SERVICII PUBLICE S.A.”, transmite Primăria Tulcea.

Group 17

Cauta