Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
martie 9, 2021

Posibilitatea de a lucra de acasă reduce nivelul de stres pentru generațiile Millennials și Z, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță Deloitte.

Aproape 70% dintre Millennials (născuți între 1981 și 1996) și 64% dintre exponenții Generației Z (nascuți dupa anul 1996) susțin că posibilitatea de a lucra de acasă în viitor ar scădea stresul, reiese din cel mai recent studiu Delloite. Această ediție a studiului a fost efectuată pe baza a două sondaje – primul, derulat în 43 de țări, înainte de aparițianoului coronavirus, iar al doilea, în 13 țări, după declanșarea pandemiei.

Conform studiului, nivelul de stres continuă să preocupe intens tinerii și să le influențeze planurile cu privire la carieră. Totuși, ponderea celor care spun că sunt stresați în cea mai mare parte a timpului a scăzut în timpul pandemiei în cazul ambelor categorii față de rezultatele primului sondaj, de la 50% la 42% pentru Millennials și de la 52% la 44% pentru cei din Generația Z, pe fondul încetinirii activității din perioada stării de urgență.