Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 16, 2021
O infracțiune și șapte sancțiuni contravenționale constatate de jandarmii tulceni la evenimentele din weekend desfășurate în județul Tulcea!
Jandarmii care au asigurat măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării evenimentelor din weekend, au aplicat șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 1.800 lei și au constatat o infracțiune.
Jandarmii tulceni au acționat în vederea asigurării unui climat de siguranță pentru persoanele aflate în spațiul public, care au participat la următoarele evenimente: Zilele municipiului Tulcea, Ziua orașului Sulina și Ziua comunei Ostrov.
Pe lângă asigurarea măsurilor de ordine publică, jandarmii au desfășurat și activități de prevenire a faptelor antisociale, împărțind pliante cu principalele recomandări pentru participanți, pentru a se asigura că evenimentele se vor desfășura fără incidente.
Pe parcursul celor trei zile de evenimente, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de loviri și alte violențe și au fost aplicate șapte sancțiuni care au vizat săvârșirea în public de gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea publică și consumul de alcool în locuri publice.
De asemenea, jandarmii au reușit să conducă în siguranță la familie un copil care s-a pierdut în mulțime la evenimentele cultural-artistice organizate. Cu această ocazie, recomandăm cetățenilor care vor participa la evenimente cu public numeros, să acorde atenție sporită copiilor, care se pot pierde cu ușurință.
(comunicat IJJ Tulcea)
Group 17

Cauta